Tel.: 051 67 00 64
Kies voor knowhow op vlak van bosontginning!

Bosontginningen onderhoud op vakkundige wijze.

Of het nu gaat om het vellen van één boom of een volledig bos, ervaring en de nodige professionaliteit zijn factoren die in elke situatie onmisbaar zijn.

Tom Dellobel zorgt voor een correcte en vooral veilige uitvoering van iedere bosontginning in West-Vlaanderen.  Ons team staat klaar om opdrachten uit te voeren voor zowel particulieren als voor zelfstandigen en is perfect inzetbaar voor kleine en grote oppervlaktes.  Zowel voor het bouwrijp maken van een terrein, het uitvoeren van commerciële ontbossing als voor terreinen voorbereiden op herbebossing staan onze vakmensen steeds paraat.  Ook voor de aanleg van paden, bosfrezen of het verwijderen van bramen en dode bomen kunt u ons steeds contacteren.

Wij beschikken over de nodige uitrusting en machines om alle opdrachten correct en binnen de vooropgestelde deadlines uit te voeren zodat wij enkel tevreden klanten toevoegen op onze klantenlijst.

Bel of mail ons voor meer informatie en wij komen graag langs voor de opmaak van een persoonlijke offerte, op maat van uw ontginningsproject.

Contacteer ons!051 67 00 64