Tel.: 051 67 00 64
Op zoek naar een specialist om uw bomen perfect te laten snoeien?  Tom Dellobel is specialist van dienst en garandeert u een nauwkeurige afwerking!

Om uw bomen te laten snoeien is er slechts één adres. Wij voorzien een snelle en kwalitatieve service tegen een lage prijs!

Bomen laten snoeien

Bomen snoeien houdt meer in dan u zou denken.  Het vraagt kennis en inzicht om een boom de juiste snoeibeurt te geven zodat deze optimaal kan evolueren.

Een begeleidingssnoei stimuleert de ontwikkeling van jonge bomen. Dellobel verwijdert kruisende of te lage takken om de groei van de boom te bevorderen.

Bij het opkronen verwijdert Dellobel dan weer de onderste takken. Zo laat de boom meer licht door of vermijdt u verkeershinder.

Het onderhouden van de kroon ten slotte is belangrijk om uw boom gezond te houden. Dellobel haalt dode of zieke takken weg zodat uw boom alle kansen krijgt om opnieuw te schitteren!

Professioneel advies

Om te zien welke snoeibeurt uw bomen nodig hebben, komt Dellobel graag ter plaatse. Hij evalueert de situatie, geeft professioneel advies op maat en stelt daarna een bijzonder voordelige offerte op. U kunt gegarandeerd rekenen op een zorgvuldige afwerking met respect voor uw bomen.

Interesse? Vraag dan meteen meer informatie aan!

Contacteer ons!051 67 00 64